UKK

Sivusto on tarkoitettu laillisten matelijoiden, sammakkoeläinten ja selkärangattomien, sekä niihin liittyvien tavaroiden, tuotteiden ja palveluiden väliseen kaupankäyntiin. Sallittuihin myynti-ilmoituksiin kuuluvat lisäksi esimerkiksi niiden hoitoon, kuvaukseen tai taksidermiaan liittyvät ilmoitukset. Muistathan kuitenkin, että myös kuolleella eläimellä tai sen osilla on oltava mahdollinen CITES-todistus kunnossa, jos laji sitä vaatii.
Ei. Ilmoituksen jättäminen, sekä muiden ilmoitusten tarkempi tarkasteleminen onnistuu ainoastaan kirjautumalla ensin sisään.
Ylläpitomme hyväksyy jokaisen rekisteröinnin manuaalisesti, joten pientä viivettä saattaa joskus ilmaantua. Pyrimme kuitenkin siihen, että pääsisit sivustollemme vuorokauden sisällä rekisteröitymisestä.
Kirjautumattomalle käyttäjälle ilmoituksesta näkyy vain osa tekstistä, paikkakunta ja hinta. Kirjautumalla sisään kuvat, yhteystiedot sekä ilmoitukset näkyvät kokonaisuudessaan.
Hylätystä ilmoituksesta saat viestin sähköpostiisi, jossa sinulle kerrotaan myös hylkäämisen syy. Sinulla on tämän jälkeen mahdollisuus muokata tai täydentää ilmoitustasi, jonka jälkeen ilmoitus menee uudelleen esimoderoitavaksi ja julkaistaan, kun ilmoitus on sääntöjen mukainen.
Voit varmistaa sen esimerkiksi yhdistyksemme nettisivuilta, osoitteesta; https://herppi.net/2018/10/08/eun-cites-lajilistat/
Pakollisten kohtien lisäksi eläimiin koskevissa ilmoituksissa olisi ostajan kannalta hyvä kertoa myös ainakin ikä, sukupuoli, värimuoto/lokaliteetti, alkuperä ja mahdollisia hoitoon liittyviä poikkeavuuksia, esimerkiksi ruokailun suhteen.
Ei, yrityksille on luotu erikseen oma yritysilmoitus.
Samassa ilmoituksessa saa myydä useampaa lajia, kunhan eläimet kuuluvat samaan kategoriaan (käärmeet, liskot, selkärangattomat jne.). Voit tehdä myös useamman eri ilmoituksen hyvän maun rajoissa. Suosittelemme kuitenkin, että ilmoitukset jätettäisiin aiheittain, eli esimerkiksi eläimet, ruokaeläimet ja tarvikkeet erikseen omiin ilmoituksiinsa. Jos myyt eläimen terraarioineen ns. pakettina, niin myynti-ilmoituksen aiheeksi tulee valita eläin.
Ilmoitus on voimassa aina yhden kuukauden kerrallaan, sen jälkeen se poistuu listalta. Voimassaolon loppumisen jälkeen ilmoituksen voi kuitenkin päivittää uudestaan kohdasta ”Omat ilmoitukseni”, jolloin se menee jälleen esimoderointijonoon uutena ilmotuksena. Ilmoituksen vanhentumisesta ei tule erikseen sähköposti-ilmoitusta.
Kyllä, Premium-koodit eivät vanhene, joten voit käyttää omasi juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.