REKISTERÖIDY
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia!

KÄYTTÄJÄTILIN TIEDOT:
Jätä Y-tunnus -kenttä tyhjäksi, mikäli olet rekisteröimässä henkilökohtaista tiliä, ei yritystiliä. Virheelliset tai turhat Y-tunnukset hidastavat moderointityötä.
Vahva salasana on vähintään 8 merkkiä pitkä, sisältäen pieniä kirjaimia, ISOJA KIRJAIMIA, numeroita 0-9 ja erikoismerkkejä !@#$%^&*_=+-
LUE TÄMÄ HUOLELLISESTI:

Yksityiskäyttäjä:
- Käytä koko nimeäsi (etu- ja sukunimi MOLEMMAT). Nimimerkillä tai pelkällä etu- tai sukunimellä rekisteröitymistä ei hyväksytä: tili hylätään moderoinnissa, jonka jälkeen sinulla on vielä sen jälkeen mahdollisuus korjata käyttäjätilisi tiedot.
- Valitse toimiva sähköposti, koska tarvitset sitä mm. salasanan resetointiin, ja saat sinne ilmoitukset käyttäjätilisi ja ilmoitustesi esimoderoinnista. Yhdellä sähköpostiosoitteella voi luoda vain yhden käyttäjätilin.

Yrityskäyttäjä: rekisteröidy yrityksesi virallisella nimellä (tai aputoiminimellä) sekä Y-tunnuksella. Ilman Y-tunnusta luotua yrityskäyttäjätiliä ei hyväksytä.

Ennen rekisteröitymistä, käy lukemassa ja ymmärtämässä sivuston vastuuvapauslauseke ja rekisteriseloste sekä ilmoitussäännöt (avautuvat uusiin välilehtiin). Riitatilanteissa lukemattomuuteen vetoaminen saattaa johtaa automaattisesti tilin jäädyttämiseen tai porttikieltoon sivustolle.

Olen lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt edellisen! Vahvistan, että antamani tiedot ovat oikeita.

Voit jatkaa, jos salasanasi on vähintään 8 merkkiä pitkä, olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt säännöt, ja olet näyttänyt ettet ole botti. Rekisteröitymisen jälkeen tilisi menee esimoderointijonoon, jossa ylläpitäjämme tarkistavat, että tilisi on asianmukainen.

Mikäli rekisteröitymisessä ilmaantuu mitä tahansa ongelmia, niin ilmoita niistä välittömästi ylläpitoon, shh.herppi@gmail.com, jotta vika päästäisiin korjaamaan pikimmiten.