SÄÄNNÖT

ILMOITUSSÄÄNNÖT

ILMOITUKSEN TIEDOT

Olethan erittäin huolellinen ilmoitusta täyttäessäsi. Kauppapaikassa myydään ainoastaan omia eläimiä ja tarvikkeita, joten emme hyväksy esimerkiksi kaverin puolesta tehtyjä ilmoituksia. Eläinmyynti-ilmoituksessa on mainittava vähintään eläimen tieteellinen nimi, syntymäaika (mikäli tiedossa) sekä paikkakunta. Myös hinta on pakollinen ilmoituksessa, sillä eläimet eivät ole huutokauppatavaraa.

TODISTUKSET JA KAUPPAKIRJAT

Jos eläimesi kuuluu CITES-luokiteltujen lajien listalle (I/II ja EU A/B), sinulla on oltava siihen tarvittavat todistustiedot (EU- tai alkuperätodistus). Jos et ole varma kuuluuko eläimesi CITES-luokiteltujen listalle, otathan siitä selvää osoitteesta: Herppi.netin CITES-lajilista (avautuu uuteen välilehteen).
Kasvattajille alkuperätodistus on esimerkiksi tulostettavissa täältä (avautuu uuteen välilehteen).
Huomioithan, että kauppakirjan tekeminen on pakollinen CITES-lajeja myytäessä. Suosittelemme kuitenkin tekemään kauppakirjat molemmille osapuolille jokaisesta eläimiin kohdistuvasta kaupasta. Kauppakirjapohja on tulostettavissa täältä (avautuu uuteen välilehteen).

ILMOITUKSEN KUVAT

Lataathan palvelimelle vain sellaisia kuvia, joihin sinulla on oikeus tai käyttölupa. Nettikuvat voit lisätä ilmoitustekstiin linkkinä. Kuvien kokoa rajoitetaan automaattisesti latauksen yhteydessä, jotta ilmoitusten selailu olisi kaikille mahdollisimman sujuvaa.

YRITYSILMOITUKSET

Yritysten laittamat ilmoitukset näkyvät sivuillamme punaisella reunuksella korostettuna. Tavalliset yrityksen ilmoitukset nousevat päivityksen jälkeen takaisin ilmoitusten kärkeen. Y-tunnus on yrityksillä pakollinen.

JULKAISU JA VOIMASSAOLO

Ilmoitukset ja niiden päivittäminen hyväksytään AINA ylläpitäjien / moderaattoreiden toimesta ennen niiden julkaisemista. Ilmoitukset julkaistaan etusivulle niiden luontijärjestyksessä myös päivityksen jälkeen, joten oman ilmoituksesi päivitys ei siis nosta sitä takaisin ylös. Saat aina sähköpostiisi vahvistuksen, kun ilmoituksesi on moderoitu.
Ilmoitukset ovat voimassa yhden (1) kuukauden, jonka jälkeen ne poistuvat etusivulta automaattisesti. Voit muokata ilmoitustasi sen olemassaolon aikana enintään kahdesti ja lisätä siihen maksimissaan 2 kuvaa. Premium-ilmoituksella muokkauskerrat ovat rajattomat ja kuvien maksimimäärä on 5.
Tietokantaa siivotaan ylläpidon / moderoinnin toimesta säännöllisesti. Tuolloin kaikki yli 2kk vanhat ilmoitukset ja ilmoituksiin liittyvät kuvat poistetaan palvelimelta automaattisesti.

JULKAISEMATTA JÄTTÄMINEN

Ehtojen vastaisia ilmoituksia emme julkaise ollenkaan. Mikäli ilmoituksestasi puuttuu jotakin kontekstin yhteydessä tarvittavaa tietoa (esimerkiksi CITES-asioihin liittyvää), annamme ylläpidon toimesta käyttäjälle korjausvaatimuksen.
Ilmoitusta, joka loukkaa esim. hyvän maun rajoja, sisältää kiroilua, karkeaa tai loukkaavaa puhetta tai muita asiattomuuksia, ei julkaista, ja tapauskohtaisesti se voi aiheuttaa jopa porttikiellon sivuillemme. Myös kaikenlaiset huijausyritykset palkitaan ikuisella bannilla.

YHDISTYKSEN VASTUUNRAJAUS

Sivumme / yhdistyksemme ei ota vastuuta kauppojen onnistumisesta, vaan myyjä / ostaja vastaavat keskenään rahaliikenteestä ja sen toimivuudesta. Mikäli kaupankäynnin aikana kuitenkin ilmenee ongelmia tai väärinkäytöstä, niin olethan yhteydessä meihin suoraan sähköpostitse osoitteeseen shh.herppi@gmail.com. Valitsemalla "Kyllä, ymmärrän" ja jatkamalla ilmoituksen tekoon, hyväksyt nämä ilmoitussäännöt (myös siinä tapauksessa ettei niitä olekaan luettu). Kiistatilanteissa lukemattomuuteen vetoamisesta voi seurata jopa porttikielto sivustollemme.